BalBo deBra

BalBo deBra

piatok 19. mája 2017

Letná SÚŤAŽ s blogom balBo deBra style o originálne Pluto-šaty

Celé leto budete môcť súťažiť o originálne Pluto-šaty s príbehom – prvý raz v júni o jeden kúsok, potom v auguste hneď o tri modely. A to všetko vďaka blogu #balbodebra a blízkej spolupráci s organizáciou #ozPluto, ktorá výrobu šiat v minulosti iniciovala. Vznikli totiž ako skvelý príklad #slowfashion, podpory lokálneho dizajnu a zároveň inovatívneho prepojenia charity s módou na Slovensku.
Podľa návrhu odevného dizajnéra Borisa Hanečku ich zhotovili ľudia so špeciálnymi potrebami v chránenej dielni Dom svitania v rámci projektu OZ P(l)uto: PoteŠIŤ. Vidieť ste ich mohli na modelke Lucii Hablovičovej a spisovateľke Kristíne Baluchovej. Nosiť ich možno ako letné koktejlové mini-šaty k lodičkám, alebo ako top v kombinácii s legínami a balerínkami – stajling je už na vás, vašej šikovnosti a odvahe.
Každý kúsok je jedinečný, vyrobený s láskou a podporujúci sociálnu inklúziu. Nehrozí vám teda, že niekto v okolí bude mať rovnaký model ako vy. Ak chcete získať jedny takéto hand-made šaty, skúste šťastie a zapojte sa do súťaže na populárnej sociálnej sieti!

Podmienky súťaže sú jednoduché:
1. LIKE: Dajte Like tejto stránke: Balbo Debra Style fanpage;
2. SHARE: Zdieľajte vo svojom profile verejne tento súťažný post;
3. COMMENT: Do komentára pod príspevok napíšte, kam / na akú príležitosť by ste si získané Pluto-šaty obliekli.
Veľa sťastia! Výherkyne žrebujeme 31. augusta!
#sutaz #giveaway #localDesign #lokalnyDizajn #ozPluto #inkluzia #plutoSaty #slowFashion #summerMood

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára